info@goforfit.nl

Bent u ook zo enthousiast over onze westerse wetenschap?

Onderstaande ‘grap’ geeft duidelijk weer waarom ik het leuk vind om mensen te begeleiden naar een gezonde leefstijl. Waarbij het accent komt te liggen om toe te werken naar de beste voeding voor jou. Dat betekent maatwerk.
Veel mensen realiseren zich echt onvoldoende dat ze hun eigen gezondheid voor 70% in eigen hand hebben. De overige 30% is genetisch bepaald.
Ik heb zelf 2 serieuze uitdagingen. Osteoporose & een een flinke hartafwijking.
Beide zijn onlangs gecontroleerd. Ik heb medisch gezien geen Osteoporose meer maar een tekort aan mineralen in mijn botten. Ook mijn hartafwijking is minder geworden. Dat is voor een heel belangrijk deel te danken aan mijn leefstijl.

Wilt meer weten klik dat op deze link

Wil je meer informatie? Dan kun je via het contactformulier jouw belangstelling kenbaar maken. Je kunt natuurlijk ook mailen: info@goforfit.nl of bellen: 0497-38 25 54.